Aparate Sudura MIG-MAG iWELD

Categoria

Pret

leilei

Brand

Alimentare (V)

Curent Max. (A)

Show value(s)

Tip Sursa Putere

Tip Gaz

Afișez toate cele 20 de rezultate

Filtre

De la ce brand să cumpăr un invertor IGBT

Despre brandul iWeld

iWeld este o companie din Ungaria, care a fost înființată în anul 2006 și an de an a continuat să crească, astfel devenind un lider de piață în țara sa, dar și un important furnizor în diferite zone din Europa. iWeld comercializează aparate de sudură, dar și piese de schimb pentru acestea, toate fiind realizate în așa fel încât să fie în pas cu tehnologia.

Aparate de sudură de top de la iWeld

Dacă te gândești să cumperi un produs de la acest brand, cele mai populare și apreciate sunt modelele cu tranzistor IGBT. Pe unele dintre cele mai populare vrem să ți le prezentăm acum.

  • Aparat de sudura Gorilla MultiFlux 153 NoGas

Dispozitivul acesta este preferat de multe persoane pentru faptul că este un model portabil, care poate fi transportat cu ușurință oriunde este nevoie. Este monofazic, are o sursă de putere cu invertor cu tranzistor IGBT și se folosește de role de sârmă cu diametrul de 100 mm. Nu utilizează gaz, ci funcționează cu ajutorul sârmei de tip flux de 0.9 mm.

La acest model, curentul de sudare este cuprins între 50 si 140 A, tensiunea de ieșire nominală e de 15.5-21 V, iar regimul de funcționare este de 85%. Clasa de izolație a aparatului este F, gradul de protecție IP23.

În ceea ce privește dimensiunile, dispozitivul măsoară 325 x 165 x 225 mm și are o greutate de 7 kg.

  • Aparat sudura MIG-MAG iWeld 320 CoolPulse Synergic

Dedicat profesioniștilor, acest aparat este foarte apreciat. Are nevoie de o sursă de alimentare foarte puternică, de 400 V, acceptă sârme cu grosime de 0.8-1.2 mm și este potrivit pentru a suda oțel, aluminiu, inox, cupru și alte metale atât groase, cât și subțiri. Are o eficiență de 85% și se livrează împreună cu un clește de masă, pistolet sudura, furtun de gaz și un set de role de antrenare de rezervă. 

Dispozitivul este un aparat de sudură cu impuls, dar poate fi folosit și fără impuls, cu impuls dublu, rece sau cu polaritate inversă. Are un sistem inteligent de răcire al aparatului încorporat și permite o mulțime de reglaje. 

Acest aparat de sudură iWeld este un model voluminos, cu dimensiuni de 875 x 420 x 807 mm și o greutate de 67 kg. Va fi însă ușor de manevrat, deoarece are la bază roți pentru transport.

Întrebări frecvente

De unde pot cumpăra un aparat de sudură iWeld Gorilla?

Dacă din cercetările pe care le-ai făcut ai ajuns la concluzia că vrei să cumperi un aparat de sudură iWeld Gorilla, îl poți achiziționa cu ușurință de pe Kobill.ro. Aici sunt disponibile mai multe modele și frecvent sunt propuse reduceri considerabile.

Cele mai ieftine modele pornesc de la circa 800 RON (dar pot fi și pe la 650 dacă sunt reduceri) și pot urca până la aproximativ 10.000 RON, în funcție de ce anume ai nevoie, dar și de bugetul pe care îl ai disponibil.

Tot pe Kobill.ro vei găsi și piese de schimb pentru aparate de sudură, dar și consumabile, accesorii și echipamente.

Ce este un tranzistor IGBT?

Tranzistorul IGBT (Insulated Gate Bipolar Transistor) este un tranzistor bipolar cu poartă izolantă, care are capacitatea de a gestiona în același timp și o tensiune mare, dar și un curent puternic. E întâlnit la aparatele MIG-MAG profesionale, care sunt utilizate în tehnicile de sudură mai complicate, pentru a face față în cele mai grele aplicații.