Sarma INCARCARE DURA

Categoria

Pret

leilei

Brand

Grosime sarma (mm)

Material

Afișez toate cele 8 rezultate

Filtre

Sarme de sudura pline pentru suprafața regenerativă și preventivă a tuturor tipurilor de materiale. Suprafețele obținute se caracterizează prin diferite tipuri de rezistență, de exemplu la impact, abraziune. Materiale special dedicate oriunde este necesară o margine „ascuțită” după suprafață, precizie mare a planului (număr mare de găuri, filete, suprafețe călite, colțuri). Poate fi folosit pentru metoda TIG, dar suprapunerea rezultată va conține o concentrație puțin mai mare de elemente de aliere datorită gazului inert utilizat. HARDWELD 350 poate fi deosebit de util pentru realizarea depunerilor tampon pe componente mici sau subtiri.

Sârme de sudură tubulare fabricate în tehnologii rutilice și metalice cu tuburi solide și închise cap la cap. Toate acestea pentru ca clienții noștri să poată alege un produs perfect potrivit nevoilor lor. Gama produselor noastre include metale de sudura rezistente la impact, abraziune de diferite tipuri, aderenta, zgarieturi, uzura prin oboseala, despicare, pitting, fretting, cavitatie, coroziune etc. Avem materiale care contin carburi de tungsten si cele care contin structuri complexe din carburi. sau nitruri de bor, vanadiu, niobiu și altele. Utilizarea matricelor adecvate pe bază de nichel sau cobalt face ca metalul de sudură să fie rezistent, de exemplu, la temperaturi ridicate sau la șocuri termice. Producem produse pentru realizarea straturilor tampon care impiedica difuzia carbonului sau a altor elemente sau previn formarea fisurilor. 
Aveți nevoie de o suprafață rezistentă la impact și abraziune, care este, de asemenea, precisă, iar marginile ascuțite sunt importante, precum și evitarea firelor și găurilor? COREWELD A600R îndeplinește aceste cerințe fără probleme. Cerințe similare pentru proprietățile metalului de sudură, dar zonele sunt mari și materialul de bază este gros? COREWELD A600 este creat pentru aceste aplicații. 
Duritatea ridicată nu reflectă rezistența ridicată la un factor distructiv, motiv pentru care este atât de important să știi de la tine unde, cum și ce afectează elementul. Acest lucru vă permite să susțineți decizia de a cumpăra un anumit produs.