Termeni si conditii

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atentie a acestora. S.C. KOBILL S.R.L. își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

 

PRODUSE si SERVICII

Produsele și serviciile sunt oferite în forma în care vin de la producător și, de asemenea, în limita stocului disponibil. SC KOBILL SRL nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu exemplificativ, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). SC KOBILL SRL și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit în colaborare strânsă cu reprezentanții mărcilor respective. Din acest motiv, SC KOBILL SRL nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în site-ul kobill.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastră de către reprezentanții fiecărei mărci.

Toate produsele sunt însoțite de certificatul de garanție in original. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de SC KOBILL SRL oricărui client în cazul nelivrării sau a livrării necorăspunzătoare este valoarea sumei încasate de SC KOBILL SRL de la acest client.

 

PRETURI

Prețurile prezentate includ TVA (19%), însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului in care se specifică în mod expres pe site acest lucru. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzari în momentul confirmării comenzii ca fiind comanda fermă.
ATENTIE! Preturile de pe websitul kobill.ro pot diferi de pretul din magazin. Doar in cazuri in care promotia/discountul nu este exclusiv online, se poate cere egalizarea pretului in magazin.

 

LIVRARE

Informatii detaliate despre livrarea produselor gasiti pe pagina: https://www.kobill.ro/livrare/

In cazul coletelor care prezinta ambalaj deteriorat (urme de soc, ruptura, crapaturi, contact cu lichide ) sau suspiciunea unei neconformitati se recomanda si se insista asupra verificarii produsului/produselor cat si a accesoriilor in prezenta agentului de curierat cat si a intocmirii unui proces de constatare in care sa fie consemnate orice neconformitati sau sa se refuze receptia coletului sau produsului/produselor.

In cazul sesizarii unei neconformitati, sesizarea sa fie facuta in maximum 48 de ore de la receptionare, la adresa de e-mail: [email protected]. Sesizarea trebuie sa contina informatii despre comanda, despre starea produsului si de preferat cateva poze cu produsul/coletul cu probleme.

Receptia coletelor  sau produselor care prezinta urme de neconformitati fara respectarea indicatiilor de mai sus se realizeaza prin asumarea raspunderii de catre client!

– SC KOBILL SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrarea produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive de forță majoră.

Pentru politica de retur accesati: Retur – click

 

PLATA

Plata produselor comandate se poate efectua OP, Numerar sau Card Bancar. Mai multe detalii accesati pagina: https://www.kobill.ro/modalitati-de-plata/

SC KOBILL SRL își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. La plata în avans cu Ordin de Plată, dovada plății trebuie trimisă către adresa de e-mail: [email protected] sau [email protected]. Expedierea va fi efectuată numai după finalizarea transferului. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar livrarea nu va fi realizată.

 

GARANTIE si SERVICE

Toate produsele comercializate de către magazinul nostru beneficiază de condiții de garanție conforme legislației românești în vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 și OUG 174/2008) si a conditiilor comerciale ale producatorilor.

 

Dreptul de autor

Întregul conținut al site-ului kobill.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea SC KOBILL SRL. și a furnizorilor săi și este apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al SC KOBILL SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

 

Accesul la informatiile de pe site

SC KOBILL SRL garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul kobill.ro și nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata continutul siteului în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC KOBILL SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.