Termeni și condiții

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atentie a acestora. S.C. KOBILL S.R.L. își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

 

Dreptul de autor

Întregul conținut al site-ului kobill.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea SC KOBILL SRL. și a furnizorilor săi și este apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al SC KOBILL SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

 

Accesul la informațiile de pe site

SC KOBILL SRL garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul kobill.ro și nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC KOBILL SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.

 

PRODUSE si SERVICII

– Produsele și serviciile sunt oferite în forma în care vin de la producător și, de asemenea, în limita stocului disponibil. SC KOBILL SRL nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate.

– Imaginile publicate pe site au titlu exemplificativ, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). SC KOBILL SRL și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit în colaborare strânsă cu reprezentanții mărcilor respective. Din acest motiv, SC KOBILL SRL nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în site-ul kobill.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastră de către reprezentanții fiecărei mărci.

– Toate produsele sunt însoțite de certificatul de garanție in original. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de SC KOBILL SRL oricărui client în cazul nelivrării sau a livrării necorăspunzătoare este valoarea sumei încasate de SC KOBILL SRL de la acest client.

 

PRETURI

Prețurile prezentate includ TVA (19%), însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului in care se specifică în mod expres pe site acest lucru. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzari în momentul confirmării comenzii ca fiind comanda fermă.
ATENTIE! Preturile de pe websitul kobill.ro pot diferi de pretul din magazin. Doar in cazuri in care promotia/discountul nu este exclusiv online, se poate cere egalizarea pretului in magazin.

 

LIVRARE

– Livrarea produselor are o arie de extindere natională și astfel, se va face oriunde în România. SC KOBILL SRL își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților.

– În cazul comenzilor cu livrare, costul transportului va fi trecut pe factura. In majoritatea cazurilor, se va aplica tariful standard de 1 kg – 19.99 Lei/comanda, si la care se adauga 1.19 Lei/kg pentru fiecare kg in plus peste primul kg initial inclus (tarifele includ TVA).

  • Firma noastra colaboreaza cu cele mai bune firma de curierat din Romania. Colegii nostri vor alege cea mai buna optiune de livrare (DPD, Fan Curier, Sedii-Fan Curier, Sameday).

– SC KOBILL SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrarea produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive de forță majoră.

Pentru politica de retur accesati: Retur – click

 

PLATA

Plata produselor comandate se poate efectua în avans sau la livrarea produselor. SC KOBILL SRL își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza doar prin Ordin de Plată (ATENTIE: nu se accepta depuneri); dovada plății trebuie trimisă către SC KOBILL SRL la adresa de e-mail office@kobill.ro sau magazin@kobill.ro. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul SC KOBILL SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar livrarea nu va fi realizată.

 

GARANTIE

Toate produsele comercializate de către magazinul nostru beneficiază de condiții de garanție conforme legislației românești în vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 și OUG 174/2008).

Informatii privind solutionarea online a litigiilor in conformitate cu art. 14 alin. 1 din ODR (Online Dispute Resolution Regulation):

Comisia Europeana acorda consumatorilor posibilitatea de a rezolva disputele legate de Art. 14 Paragraf. 1 al ODR in cadrul propriei platforme online. Platforma (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serveste ca un site unde consumatorii pot incerca sa gaseasca solutii in afara curtii judiciare asupra disputelor legate de achizitiile online si contractele pentru servicii.